Ημέρα της Μητέρας είναι προ των πυλών! Στις 11 Μαΐου κάθε μητέρα πρέπει να τιμηθεί! (και όχι μόνο σε αυτήν την ημέρα). Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δεν πρέπει να πάτε με άδεια χέρια. Φυσικά, ακόμα και ένα μπουκέτο λουλούδια είναι αρκετό για να πείτε Χρόνια Πολλά μητέρα. Φέτος ας κάνετε κάτι ιδιαίτερο για την Ημέρα της Μητέρας, κάτι σπιτικό! Παρακάτω σας δίνουμε υπέροχες σπιτικές ιδέες δώρων για την ημέρας της Μητέρας, που θα κάνει τη μητέρα σας να αισθανθεί μοναδική!

mothers-day-ideas-flowers

Τα λουλούδια είναι κλασικά δώρα για την Ημέρα της Μητέρας. Κόψτε τα σε σχήμα καρδιάς για να χωρέσουν στο ανθοδοχείο.

homemade-mothers-day-gift-ideas-forget-me-not-heart-concrete-mould

homemade-mothers-day-gift-ideas-handmade-card-poem-noteΟι λέξεις είναι μερικές φορές πιο όμορφες από ό, τι τα έργα! Απλά γράψτε λίγα λόγια για τη μητέρα σας – θα την αγγίξει σίγουρα.

diy-mothers-day-gift-ideas-old-photo-hers-photo-frame-buttons-laceΜια παλιά φωτογραφία με τη μητέρα σας θα μπορούσε να είναι όμορφη συναισθηματικά. Βάψτε μια παλιά κορνίζα με μωβ χρώμα. Κολλήστε γύρω από το πλαίσιο της μια δαντέλα και από τρία κουμπιά στις γωνίες.

homemade-mothers-day-gift-ideas-wrapping-tags-molds-clayΕκτός από τα χειροποίητα δώρα για τη μητέρα σας, θα πρέπει να είναι χειροποίητη και η συσκευασία. Εδώ έχουμε δημιουργήσει μικρά μενταγιόν πάνω σε αποτύπωμα με γκαζόν.

homemade-mothers-day-gift-ideas-flat-river-stones-candle-sticksΑκόμη μπορείτε να φτιάξετε αυτό το κηροπήγιο από επίπεδες πέτρες. Κολλήστε δύο πέτρες τη μιά πάνω στην άλλη. Τέλος λιώστε ένα κερί από τη βάση του και στη συνέχεια πατήστε το πάνω στην πέτρα.

mothers-day-gifts-cupcakes-hearts-toppersΗ αγάπη περνάει από το στομάχι – ακόμα και για την μαμά μας! Έτσι απλά ψήστε μερικά νόστιμα cupcakes και διακοσμήστε τα με χάρτινες καρδιές. Σχεδιάστε και κόψτε δύο καρδιές από χαρτί, κολλήστε ένα λουλούδι και ένα κουμπί πάνω στην χάρτινη αυτή καρδιά και καρφώστε το πάνω στο cupcake με ένα καλαμάκι.

homemade-mothers-day-gift-breakfast-bed-croissant-juice-coffee

diy-mothers-day-gifts-magnets-pink-decoupage-flowers-heartsΜία μικρή αλλά όμορφη ιδέα για δώρο για την Ημέρα της Μητέρας, οι καρδιές και τα λουλούδια σε ένα μεταλικό πίνακα ανακοινώσεων για τις σημειώσεις της. Βάψτε τους μαγνήτες με ροζ ακρυλικό χρώμα. Αφήστε να στεγνώσουν. Ζωγραφίστε μοτίβα από καρδιές και λουλούδια.

diy-mothers-day-gift-ideas-cake-flowers-lace-ribbonΤα λουλούδια μιλάνε πάντα στην καρδιά! Κέϊκ με λουλούδια, όχι φυσικά για φάγωμα, αλλά για δώρο στη μητέρα.

homemade-mothers-day-gift-vase-polymer-clay-cookie-cutter

diy-mothers-day-gifts-jewelry-box-decorate-flowersΣε αυτό το όμορφο διακοσμημένο κουτί, η μητέρα σας, μπορεί να κρατήσει αγαπημένες αναμνήσεις εσείς απλά χρησιμοποιείστε το ως συσκευασία δώρου την Ημέρα της Μητέρας.