Τραγανές Πατάτες με Ρίγανη στο Airfryer
Αυτές οι τραγανές πατάτες με ρίγανη στο Airfryer είναι το ιδανικό συνοδευτικό για κάθε γεύμα! Εύκολες και γρήγορες στην παρασκευή τους, συνδυάζουν την τραγανότητα με την υπέροχη γεύση της ρίγανης, δημιουργώντας μια απολαυστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.
Με λίγα απλά υλικά και τη βοήθεια του air fryer, μπορείτε να ετοιμάσετε αυτό το πιάτο σε λιγότερο από 30 λεπτά. Η ρίγανη προσθέτει μια αρωματική νότα που αναδεικνύει την γεύση των πατατών, κάνοντάς τις ιδανικές για όλες τις περιστάσεις!
Υλικά
- 4 μεγάλες πατάτες, κομμένες σε κύβους
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά ρίγανη αποξηραμένη
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 1/2 κουταλάκι πιπέρι
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη (προαιρετικά)
Οδηγίες
- Προετοιμάστε τις Πατάτες: Σε ένα μπολ, ανακατέψτε τις κομμένες πατάτες με το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο αν το χρησιμοποιείτε.
- Προθερμάνετε το Air Fryer: Ρυθμίστε το air fryer στους 200°C για περίπου 5 λεπτά.
- Μαγείρεμα: Τοποθετήστε τις πατάτες στο καλάθι του air fryer σε μία στρώση. Μαγειρέψτε για 15-20 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι οι πατάτες να είναι τραγανές και χρυσαφένιες.
- Σερβίρισμα: Αφαιρέστε τις πατάτες από το air fryer και σερβίρετε άμεσα. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο επιπλέον αλάτι και φρεσκοκομμένη ρίγανη για επιπλέον γεύση.