Αλήθεια, υπάρχει κάποιος που δεν δοκίμασε ποτέ αυτό το θεσπέσιο επιδόρπιο …τις κρέπες; Η γεύση, η μυρωδιά της κρέμας ή της μερέντας και όλα τα άλλα υλικά που μπορείτε να προσθέσετε, δένοντας τα μεταξύ τους για να δελεάζουν τον ουρανίσκο σας.

Γι΄ αυτό θα σας δώσω μια ωραία συνταγή για να καλέσετε τους φίλους σας και να τους δείξετε τις ικανότητές σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ..και καλή επιτυχία.

Δημιουργούμε τη ζύμη με το μίξερ. Μόλις πάρει μια κρεμώδη υφή τη ρίχνουμε στο ταψί με ένα κουτάλι και το ψήνουμε. Λιώνουμε λίγο βούτυρο, το οποίο το χρησιμοποιούμε για να μην κολλήσουν οι κρέπες μεταξύ τους όπως τις βάζουμε στο πιάτο.
Χρησιμοποιείστε στις κρέπες, ζάχαρη άχνη και φρέσκα φρούτα, φέτες μπανάνας ή φράουλες και ότι άλλο τραβά η όρεξή σας. Λίγο σαντιγί ποτέ δεν βλάπτει!

breakfast-crepes

Η συνταγή

1 1/2C . αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κυταλιές γάλα
2 αυγά
1/2 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο