Φτιάξετε το δικό σας τραπεζάκι του καφέ από παλιά παράθυρα

Πρόσφατα είχα αντικαταστήσει όλα τα παράθυρά του σπιτιού μου και σκεφτόμουν διάφορους τρόπους για να τα ανακυκλώσω. Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα ότι θέλω το δικό μου DIY τραπεζάκι του καφέ. Δεν ήταν το πιο εύκολο έργο που έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω, αλλά το αποτέλεσμα από αυτή την ιδέα μου ήταν πραγματικά αρκετά εκπληκτικό.

1. Παράθυρο με τζάμι1. Διαλέξτε ένα παράθυρο. Βεβαιωθείτε ότι το τζάμι του δεν έχει σπάσει και ότι το πλαίσιο είναι καθαρό. Αν δεν έχετε κάποιο παλιό παράθυρο στη διάθεσή σας, αλλά θέλετε να δοκιμάσετε το έργο, νομίζω ότι μπορείτε να αγοράσετε ένα.

2. Ξύλινες σανίδες2. Οι ξύλινες σανίδες. Για να κάνει τα πόδια του τραπεζιού του καφέ σας, θα χρειαστείτε μερικές ξύλινες σανίδες. Πρώτα θα πρέπει να μετρήσει το παράθυρο και στη συνέχεια κόψτε τις ξύλινες σανίδες ανάλογα με το μέγεθος του παραθύρου και το ύψος του.

3. Σχεδιασμός3. Ο σχεδιασμός. Αν θέλετε, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα σκίτσο του γούστου σας.

4. Συναρμολόγηση4. Συναρμολογήστε το. Χρησιμοποιήστε κάποια κόλλα ξύλου ή ένα πιστόλι καρφώματος. Μετά που θα οριστικοποιήσετε την κατασκευή σας χρησιμοποιείστε μπογιά για να το ολοκληρώσετε.

5. Καθαρισμός5. Ο καθαρισμός του παράθυρου. Καθαρίστε και σκουπίστε το παράθυρο (τραπεζάκι) ώστε να μην υπάρχουν καθόλου υπολείμματα από σκόνη.

6. Ολοκλήρωση έργου6. Απολαύστε το αποτέλεσμα! Δεν έχει σημασία αν το έργο σας δεν είναι η απόλυτη τελειότητα ή όχι, το πιο σημαντικό μέρος είναι για σας να απολαύσετε το αποτέλεσμα και τον καφές σας!

Καλή επιτυχία!!!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *