Αγρογλυφικά (Crop Circles)

Αγρογλυφικά είναι υπέροχα μεγάλα σχέδια-σχηματισμοί, που εμφανίζονται σε χωράφια κυρίως καλλιέργειας σιτηρών, με αρκετά πολύπλοκα και έντεχνα σχέδια και συνήθως στην Αγγλία.

Πολλοί πιστεύουν ότι τα αγρογλυφικά είναι μηνύματα από εξωγήινους. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι εξωγήινοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν με μας, χρησιμοποιώντας αρχαία Σουμεριακά σύμβολα ή συμβολικές αναπαραστάσεις του εξωγήινου DNA.

Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι, αν όχι όλα, μάλλον οφείλονται σε “πλακατζήδες” όπως οι Doug Bower και David Chorley οι οποίοι το 1991 παραδέχθηκαν ότι είχαν κατασκευάσει 250 αγρογλυφικά στη διάρκεια πολλών ετών.

 

Η πρώτη τους μορφή ήταν απλές συνθέσεις μικρών και μεγάλων κύκλων, αλλά στα μέσα της δεκαετίας του 1980 οι παραστάσεις αυτές άρχισαν να γίνονται μεγαλύτερες και πιο σύνθετες.

Σιγά σιγά το φαινόμενο αυτό άρχισε να παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Το 1990 σε περιοχές της νότιας Αγγλίας  εμφανίστηκαν μέσα σε μία νύχτα 1200 αγρογλυφικές παραστάσεις, τότε πολλοί επιστήμονες και ερευνητές έκαναν λόγω για κρυπτογραφικά μηνύματα πολιτισμών από άλλους πλανήτες.

Σήμερα υπάρχουν καταγραμμένα ντοκουμέντα για θεάσεις ιπτάμενων αντικειμένων, άγνωστης προέλευσης, πάνω από περιοχές με αγρογλυφικά, δηλαδή λευκές σφαίρες να ίπτανται πάνω από τα χωράφια όπου εμφανίζονται τα αγρογλυφικά.

Κάποια μηνύματα οι επιστήμονες λένε ότι είναι δύσκολο να αποκωδικοποιηθούν ή απλά δεν διαθέτουμε το κλειδί για την αποκάλυψή τους.

Μυστικά και μουσικά μηνύματα από το διάστημα?

Θα δούμε!!!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο....μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *